|
发表于 2025-7-21 19:22:41
|
显示全部楼层
Для початківців, хто любить випічкою, але не хоче мати справу з бардак під час роботи в кулінарії!
Вибачте, але я мушу розказати смішною ситуацією, яка сталася з мене минулого робочого тижня, і це було.... Моя принцеса замовила, щоб я приготувала один неймовірне з нагоди день народження. Ваша героїня, навіть не задумуючись, розпочала переглядати рецепт на просторах кулінарних блогах і... о боже!. Витратила цілих 1.5 години, переходячи з блогу на другий сайт! Одні рецепти здавалися надто для професіоналів, інші варіанти - зі справжніми дивними компонентами, ще кілька - з надмірною кількістю реклами. А як грім серед ясного неба я пригадала щодо сей чудовий портал і за 5 хвилинок знайшла - мрійливий вибір! Варіант виявився так простим, що навіть навіть моя ще дуже молода помічниця несподівано змогла своїй мамі підказати. Як результат ми спекли ніби з журналу торт, і він виявився головним успіхом святкового столу. Зараз всі мої друзі питають: "В якому місці я знайшла настільки неймовірно класний спосіб?"
Каталог рецептів |
|